What does the fox say

Dagen igår bara försvann! Inte så konstigt kanske iochförsig med tanke på att klockan inte ringde förrän 14.. men hann iaf tvätta och äta mat. :p haha.  På kvällen kom strorebror och sällskapade, petade och klappade och såg favvofilmen med mig :) 
Skolan idag bjöd på Stadsvandring vilket bjöd på många skratt med krig mellan västra och östra Jönköping, kyrkor som förlorar sin religion, en Magnus Ladulås som bjöd på fest och en lövblås. Himla kul! och vandringen var intressant, fika med sin föreläsare hör ju inte till vanligheterna heller och det var inte fy skam det heller! 
 
Nu har jag städat min skitiga lägenhet i 2 timmar, ställen som ofta glöms bort fick städas också för första gången på jag vet inte när vilket var bra! Så nu är jag glad. :) Dessutom införskaffade jag nya hörlurar till mobilen idag, bra ljud och passar i öronen. Big lök! Dessutom var försäljaren väldigt trevlig. 
Om en stund beger jag mig bort till Emma och spenderar kvällen där med prat och skvaller i massor! Och det gillar jag väldigt mycket, umgås lite för sällan med henne vilket är synd då vi ligger på precis samma nivå i det mesta trots att det skiljer ett par år på oss. men sånt är bara kul :) Cola ska förtäras också, i massor! Jag är en aning trött i psyket idag, det har varit en väldigt lång vecka med stressfaktorer på mer än en punkt. Att se hur Urkund funkade i tisdags gav mig väldigt ont i magen och huvudet vilket jag haft till och från sen i tisdags. Urkund är inga saker man leker med vilket jag själv fått erfara, usch! Aldrig mer.. snart 1 år sen och det känns i hela kroppen, det är många saker nu inom en snar framtid som hände för 1 år sen och jag fasar för det.. min kropp har en tendens att komma ihåg datum och ta fasta på det vilket inte alls är ok! 
 
Helgen blir lugn och skön med häng med Emma, plugg och häng med Rasmus :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0