Sjukstuga

Helgen har varit grym, två dagar med Rasmus med tacos, filmmaraton, bio, kebab och strandade i bytta hörn för en gångsskull. Grymt! :) Dock har vi båda hostat ganska mkt, och varit en aning gnälliga då vi inte är 100procentiga. Men vi hade det mysigt ändå, som vanligt! 
 
Idag känner jag mig lite "under the weather"; var en vända på skolan i eftermiddag och försökte plugga men det gick inte särskilt bra. Därför är jag hemma nu igen, har tänt en massa ljus. Ska äta glass sen, dricka te och bara mysa framför film, jag är trött på att hosta nu och vara ansträngd i rösten.  Att dessutom ha insparksabstinens är inte alls kul.. samtidigt som du inte vill ngt annat än att skriva en fetinglång uppsats. :p 
 
Dessutom är jag glad som vanligt, ibland är jag så glad och stolt i kroppen av olika anledningar så att det känns som att min mage ska gå sönder och få ett stort hål. Samtidigt som hjärtat ibland brister av vissa tankar och minnen som kommer allt närmare iochmed att hösten är i antågande. Jag älskar hösten, men jag gillar inte att vissa minnen och tankar från förra hösten knackar på dörren och vill bli ihågkomna. uscha! 
 
Nu ska jag tänka på insparken, kolla film, äta glass och njuta av att vara ensam :) för ikväll är jag ensam för första gången på 3 veckor!
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0