Flyg bort min fågel

Torsdagen och fredagen spenderade jag heeelt på egen hand och hur skönt var inte det då? Man borde spara den känslan i en burk och ta fram den när man tycker det är jobbigt att vara ensam. Så lugna och sköna kvällar jag hade har jag inte haft på evigheter, fantastiskt! 
Fredagen spenderade jag mer eller mindre hela dagen i min säng, bara för att jag kunde :) Gårdagen spenderade jag framför youtube och sen kom Emma till mig på kvällen och pratade. :) Jag passade på att tvätta och glömde bort det.. heja! Vid 22 fick vi matcravings efter både det ena och det andra.. vi åkte därför ner till stan och skulle köpt mat från "Chili Thai" men de hade stängt tidigare.. vilken myt! Så det fick bli donken och sen hem med maten för att se första avsnittet av Glee på säsong 5 som Emma inte sett ännu.   
 
Vid 3 blev jag ensam och somnade vid 4. Skönt med en längre dag och fint häng med Emma :) Skönt att jag har infört det i min vardag! 
Idag är jag trött och har spenderat dagen med yotube och ett telefonsamtal med min kära måmå. Det var alldeles för längesen jag pratade med henne. Men vi har en tendens att tänka på varandra och sen glömma att ringa, stabilt!  Alldeles strax kommer Rasmus och då ska vi göra filmanalys. :) Stabilt att vi inte har besämt film ännu som vi ska se och analysera men det löser sig.  Filmanalys brukar gå snabbt och smidigt. Vi är ju båda duktiga på film så :p    Och där lär min dag ta slut eftersom han har en tendens att bli kvar här läääänge.    
 
Imorgon är vi föreläsningsfria och då blir det mycket plugg på gång! Dax att ta tag i det nu :) kommer bli långa nätter med skrivande och te det närmaste, men det ser jag väldigt mkt framemot. Jag har längtat efter det i nästan ett år! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0