Jag saknar dig mindre och mindre

Har lyssnat på Melissa Horns senaste album i veckan, helt underbart! För att citera Johanna, hur kan en människa sätta ord på så mkt? Känns som att hon sjunger om mig i nästan varenda låt.. ganska sjukt men så himla skönt att veta att man inte är ensam :) särskilt låten "Jag saknar dig mindre och mindre" är en låt som verkligen fastnat på mitt huvud och fått mig att tänka en massa, himla skönt faktiskt!
Efter frukost sov jag 3 timmar på eftermiddagen i soffan, obeskrivligt skön soffa att sova i :) behövde verkligen " powernapa" lite. Surt dock att när man haft världens finaste drömmar hela natten att man ska drömma en massa skit om flygplan och att man glömde passet och skit när man vilar.. inte ok!  Skrivit klart min uppsats också, textmässigt. Ska korrigera, läsa igenom och fixa med referenserna imorgon, behövde en paus efter att jag var klar kl 8, dessutom ska man inte läsa igenom en text samma dag helst eftersom du är så insnörad på dina egna ord. Tänkte att Johanna ska få äran att läsa den också när hon kommer imorgon, för att se om mitt budskap går fram och om man förstår vad jag pratar om :)

Ska snart släcka för ikväll, men först blir det lite How I met your mother säsong 6, somnade till det innan idag så måste kolla om ;p haha.   Åååh kan inte vänta tills imorgon då jag får ha ett dygn tillsammans med världens bästa, helt underbart :)

GODNATT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0