legend

En av Sveriges hockeylegender gick bort idag, Stefan Liv. En av de människorna som har gjort att HV71 har växt på 2000-talet. En av de största inspirationskällorna och fokuserade spelarna på rinken, en otrolig förlust för Småland, HV och hans nära och kära. Det känns hårt, overkligt och mest bara fel.. kan inte riktigt fatta att ett plan kraschar och dödar så många människor. Att jag om ca 3 veckor sitter i ett flygplan känns så jäkla läskigt.. jag hatar att flyga mer än ngt annat och jag är nu livrädd för att planet ska krascha i vattnet.. gud.
RIP Stefan Liv, en av de bästa spelarna i HV, elitserien, landslaget och en människa som bjöd otroligt mkt på sig själv.  Stefan liv är borta men inte glömd, och han kommer saknas rejält!

Kollat på Eclipse nyss, en av de bästa filmerna från 2010. Jag säger bara Taylor Lautner, vilken satans hunk! Man hade definitivt inte bangat på honom ;p haha!
Nu ska jag snart försöööka sova även om det känns dödsdömt, men klämmer in lite How I met your mother först innan dess. Imorgon blir det skola hela eftermiddagen innan det blir en massa hängande med fina människor på eftermiddagen :)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0