kärlekssittning

Ringde vårdcentralen igår och fick recept utskrivet på lugnande tills på söndags, känns betydligt mkt skönare nu när jag vet att jag ev kommer kunna somna på planet på söndag, halleluja!
Pluggade en jäkla massa och såg säsongens första Glee-avsnitt, kommer bli en sjukt bra säsong med Blaine i New Directions :)

På kvällen var det dax för kärlekssittning med världens finaste människor, ååh vad mysigt! Nakenchock, fina tröjor, dikter, runkbås, mat, cider, dans.. jaa pedagoger har roligast när de träffas helt enkelt :) ( dock gjordes nakenchocken av en tekniker, är vi förvånade? NEJ! )  Men dansen var sjuukt het, älskar att en föredetta pedsex medlem är så satans jäkla het, HEJ ÖGONGODIS!! :D Finns på film för framtida dregelmoment, ;p JAG DOG
Kåren intogs sen med ett par trevliga timmar med mkt skratt, Simon joinade oss på slutet. Jag demonstrerade även en så kallad Patt-klapp xD  Robert och jag dog lite!  Patt-klapp är fan bland de bästa påfunden ever.
btw, bild på min kärlekssittningströja kommer när jag orkar ta kort på den, förmodligen till helgen :p

Skrev tenta imorse, masade mig upp. Var mer död än levande men jag kände att för att ha rent samvete så var jag tvungen att åtminstone försöka.. vet inte hur det gick men har jag lite tur så kan jag ha klarat den. Men isåfall precis men huvudsaken är att man klarar den (:  Har även växlat pengar till Skottland och ska nu ta och äta en sen frukost, frallor är gott!  Skriva klart min uppsats idag också så jag kan vara heeelt ledig när finaste Johanna kommer imorgon, ååh vad jag längtar efter att få krama om henne :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0