de tre musketörerna

Extremt nice kväll igår :)  kul att få umgås lite med både Simon och mina vänner här.
kåren intogs efter en hel del alkohol + musikquiz :)  alla försvann mer eller mindre, eller så var det jag som försvann ifrån alla andra, :p  svåt att säga vilket av det.  dock var jag väldigt kramig igår kväll och pappa björn Rasmus fick agera offer, haha! Snälla Rasmus :)

Jag, Rasmus och Robert begav oss uppför backen vid 2tiden, mötte en trevlig ekonom på vägen upp med cykel. Från Helsingborg, mkt trevlig kille :) tydligen hette han Viktor och hejjade på djurgården xD haha.  jönköping är allt bra konstigt ibland.  De tre musketörerna ( Jag, Rasmus, Robert ) spenderade en ste und i gräset också och allmänt fjantad och gick runt och sjöng på Svenska Björnstammen, :p vi är allt bra konstiga men ack så bra vi är och ack så roligt vi är!
Kom hem och hade inga nycklar då jag glömt dem hos Lejla så tvingades väcka Simon, mindre kul.

Idag var det inte lika roligt, efter 4 timmars sömn var det dax att bege sig till skolan för sista föreläsningen innan tentan och Edinburgh information. Jag ville bara dö. Jag orkar inte mer nu ;p  bakis? svar ja, ganska rejält. Men jag hade kul igår iaf :))
Har varit hemma i typ en timme och resten av dagen blir det soffläge, så ofattbart skönt att kunna säga att jag har en soffa att ligga i! skönt att Simon åker hem till Växjö idag också, skönt att vara själv lite så man kan få tid för sig själv och att man kan göra lite vad man vill igen och kunna plugga ifred.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0