Unreal tournament

goddagens :)  Tror ödet spelade in på ngt konstigt sätt i söndags för min mamma kom och hälsa på. Precis vad jag behövde! Ett par timmar på Ikea och att hon fick se min lägenhet och lite sånt. fina fina mamma <3
Sen kom Sannis och mös med mig och sov här, så hade 2 av mina favoritmänniskor sovandes hos mig i söndags och likaså igår då Sannis kom tillbaka igen, mysigt med sällskap :) kändes nästan som att vi bodde ihop igen. Ibland kan jag sakna västgötagatan av just den anledningen, att man bodde ihop tillsammans med Sannis, det är väl egentligen det enda jag saknar från västgötagatan och att det låg så pass nära till allting.

Idag har jag varit på besök hos sjuksköterskan på skolan och sen köpte jag mig en ny resväska tills i helgen då det blir Skottland på söndag, jag håller på att dö inför flygrädslan.. hoppas därför att det kan lösas det närmaste dagarna.
Har nu pluggat ett par timmar och ska skriva en stund på min uppsats också innan det blir kvällsmat och idol tillsammans med sambon. Sen kanske vi spelar lite unreal tournament också ;) hoppas hoppas, bästa spelet förutom crash team racing.
nu drar jag igång Glee-listan på spotify och sjunger lite tyst för mig själv, annars dampar Simon om det blir för högt xD

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0