Ludde lump

Igår väcktes jag av telefonen, mammas kusin och hennes mamma skulle komma på kaffe. Sedärja! Det var trevligt :) på eftermiddagen åt jag, mamma och Olle frukost/lunch/middag på Stars and Stripes, mys! Sen en vända till systemet, lika bra när mamma ändå kör hem mig med bilen. 
På kvällen kom Ludde, Julia och lilla Alfie på besök, sötaste hunden i världen! Kul att träffa Ludde också, händer alldeles för sällan.. 
Hade svårt att somna inatt och efter att jag äntligen somnat så blev jag väckt efter 20 minuter av mammas snarkningar.. Så det fick bli soffan inatt! 

Idag har vi varit på ÖB och sen handlat på citygross och köpt tårta. Vi ska fira min födelsedag idag då jag är i Jönköping den 6 så jag får paket idag också :) mysigt att Ludde är här också och firar, var ett par år sen! Har precis lagar lunch till mamma och Olle och nu ska alla vila innan det folk kommer på födelsedagsfika. Och idag fyller ju kära Rasmus 23 också, grattis :) om 9 dagar är vi lika gamla igen!  Och imorgon åker jag hem till mitt älskade Jönköping och jag får köra också, toppen :) 

PUSS 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0