Jönköpings guld

Jag och Robert promenerade i 1.5 timme igår i alla möjliga typer av terräng och pratade jul :) himla mysigt och jag hade saknat att prata med honom! Jag längtar faktiskt till julen i år med en massa mat, soffhäng och träffa min mamma :) 
Efter promenaden drog jag hem, åt mat och såg Paradise Hotel innan jag skrattade gott åt en gruppkonversation på fb. Började i en ny deckare igår och den verkar lovande och sen stensomnade jag. Så himla skönt att äntligen sova!   Min kropp är kroniskt trött just nu och jag antar att jag kommer bli rejält jäkla sjuk under helgen eller i mellandagarna då all press släpper på riktigt.. 
 
Började dagen idag med OUAT och i eftermiddag/ikväll har jag myst med en av Jönköpings finaste tjejer, Disa! Vi pratade om saker vi aldrig pratat om annars och som jag sällan gör med andra människor vilket var himla mysigt och välbehövligt :) Nu är jag ensam och ska snart laga mat och försöka skriva på min sista inlämning. Den går just nu väldigt trögt och helst hade jag sluppit den då den är dödentråkig! Men snart är jag ledig :)
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0