Första advent

Det var nice att hänga med Robert i fredags: hamburgare, På spåret och filmen A beautiful mind :) Jag trivdes och hade det bra!  Jag beställde även hem 3 böcker i en handvändning, det kliade värre i fingrarna än på länge. Vissa har skoberoende och andra har bokberoende, så är det bara. Nöjdhetskänslan var extrem då jag väldigt euforiskt visade Robert bekräftelsemailet på beställningen xD haha. 
Vid halv 2 drog jag hem och somnade extremt gott och fick 11 timmars sömn, underbart skönt! 
Heeela dagen igår spenderade jag med kära Rasmus efter att ha transkriberat den senaste intervjun. Vi åt sedan mat i form av hemlagad pizza och slökollade Avatar, spelade "När då då" och "Yatzy" där jag vann överlägset! Grymt :)   Han blev sedan kvar här inatt och diskussionerna spårade som vanligt in efter att vi lagt oss: vi jämförde personer vi känner med kakor/kex/bakverk och fick oss ett par goda skratt, jag är tydligen ett ballerinakex och Rasmus ett muminkex. Dör på resonemangen!  Sista gången jag kollade på klockan var hon 05:00 men skulle jag gissa så var klockan till sist 06:30 innan vi somnade.   
 
Jag vaknade vid 11.15 av alarmet och han av sitt alarm vid strax innan 13.00. Han försvann vid strax innan 14 på spexträning och jag gick och handlade risgrynsgröt och mat.  Risgrynsgrön på första advent är en årlig tradition sen 3 år tillbaka, mys :) Kollar därför teaterfilm medans jag tvättar nu. Rasmus kommer tillbaka sen ikväll. Älskar dessa helgen när han blir kvar här mer eller mindre hela helgen, att man ligger och pratar halva natten om ditten och datten tills man stupar och att man skrattar tills man får ont i magen, mys! :)  Perfekt start på första advent och december! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0