Hur många kramar finns det i världen

Jag kunde inte somna igår heller vilket är så otroligt irriterande, igår vad det jul hit och jul dit. Jag längtar efter lugnet som julen ger så fruktansvärt mycket just nu.. Min sista uppgift för terminen blev godkänd idag och nu är det bara uppsatsredigering, men den är det ingen stress med :) Därför försöker jag slappna av nu och ta jullov för första gången sen ettan på gymnasiet.. sjukt att det gått så lång tid och att det alltid funnits ngt i skolan att plugga till. 
 
Idag har jag städat och tvättat för glatta livet, jäkla vad tvätt jag hade! Sen kom Sanne förbi och vi pratade dåtid, framtid och hur vi ska ta itu med vissa saker i våra liv. Sanne är så hmla bra och ser saker, kommer med råd och är alltid glad! Jag uppskattar henne så mycket och det är konstigt att den jag känt längst i hela Jönköping nu är klar med sin utbildning i januari och flyttar till Uddevalla.. Fan vad jag kommer sakna min favoritjej!  Som funnits där i vårt och torrt och som har en ryggsäck som är så pass lik min, och som har lärt mig mycket om mig själv och gett mig så himla många skratt under dessa 3.5 åren. Min finaste Sanne <3 
 
Nu är jag riktigt trött efter att vi sett "Hur många kramar finns det i världen"; Claes Malmberg är underbar! Därför blir det sängen nu efter en fullspäckad dag, Att krypa ner i nytvättade lakan ser jag framemot tillsammans med bok och mobilspel :) snälla låt min hjärna stänga av sig ikväll så jag får sova! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0