This is my grown-up christmas list

Vi skickade in halva uppsatsen igår och det kändes fantastiskt skönt, som väntat blev huvudvärken värre under eftermiddag och kvällen pga av det. Så jag spenderade kvällen med film, en massa mat och att bara ta det lugnt. Himla skönt! Jag somnade som ett litet barn vid strax efter 12 trots att jag sov ensam. Underbart :)  
 
Idag var det handledarmöte och vår handledare är positiv till det vi gjort med uppsatsen hittills och ser inga problem utan tycker vi bara ska jobba på som vi gjort. Fantastiskt skönt att veta att allt arbete lönat sig, nu är jag nöjd och kan slappna av en aning eller två! Jag har i eftermiddag handlat ALLA julklappar, hatar att göra det så skönt att ha det gjort redan :) handlat mat som nu ska ätas, och håller på att tina upp mig med en kopp te.  Kvällen blir lugn med mat, te, choklad och film. Bara för att jag kan!  Imorgon är det årets tomtevaka och det blir awesome :) mys!  
 
Mest för att jag känner att det behövs sägas: Rasmus må sova ganska mycket hos mig för tillfället men vi är fortfarande bara vänner och han sover i soffan och jag i min säng. Och vi har inget på gång! Just so you know, vi har bara en nära, bra och avslappnad relation, och det är allt :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0