Walk away

Efter en mysig kväll med vänner igår körde jag hem och kollade på en film :) Som vanligt fastnade jag vid bommarna vid järnvägen, varför alltid jag?
Kollade iaf på, vad kollade jag på egentligen? Fired up, just det XD sen sov jag gott och vaknade upp kl 1 idag, mysigt! Har idag inte gjort någonting knappt, kollat på en film, ätit lite mat och bearbetet min engelska uppsats som ska in på onsdag, skönt att ha det gjort!

Ska snart sätta på en annan film tillsammans med en vetekudde och lite te eller varm choklad, har sån grym mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 1 gång i varje månad vill man bara dö!

Ibland, blir jag inte klok i mitt lilla huvud, det slutar aldrig att förvåna mig att mitt huvud inte kan besämma sig för att hålla sig till ett beslut, det är lite störigt faktiskt!

Imorgon börjar man kl 11. Ska åka till tippen först dock, mamma vill att jag skulle hjälpa henne med det så ska fixa det innan jag drar till skolan. Får väl åka hemifrån strax innan kvart över 10 för att fixa med det.. toppen!
Första filosofilektionen imorgon, lite nervöst. Måste hinna till Lisbeth imorgon också, och köra hem böcker till Sofia vännen. blir nog bra med det!

Nu ska jag sluta babbla och prata med Johanna och sen fixa med min vetekudde! VISST JA, duscha skulle jag göra också, då gör jag det innan vetekudden.

CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0