2010

Vi är nu inne i 2010 och jag har varit vaken i 2,5 timme. Kom hem halv 2 inatt och somnade vid kl 6. Kunde inte sova för hela kroppen skakade trots massa filtar, täcken, pyjmas och skit. Jag frös som ett as!

Idag ska jag inte göra ngt, borde sätta mig med historia men sorry Johan jag orkar inte, jag är inte bakis men jag har bara ingen lust och orkar inte. Istället kommer jag att kolla en massa Rome-avsnitt och sen ska jag faktiskt umgås med en vän ikväll för jag vill det.
Det var helt omöjligt att komma fram på sms igår, så alla som inte gick gott nytt år av mig igår, så GOTT NYTT ÅR! Att dessutom komma fram i telefonen var också nästan omöjligt, kom till röstbrevlådor hela tiden. :(


Nu ska jag faktiskt ta och kolla Rome, fryser som ett litet as och tror att jag börjar bli sjuk, hade världens hosta när jag åkte hem igår..

JOHANNA, HANNAH, TOVE och TOTTE ; Tack för att ni gav mig en fin kväll och att ni alla är så himla snälla, tack TOVE för telefonsamtalet tidigt igår kväll som gjorde att kvällen förändrades radikalt. JOHANNA, tack för att du är den du är och du vet att jag alltid kommer att älska dig (: <3


don't you dare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0