missing something.

Ibland stannar man upp för att tänka, tänka på saker som man saknar i livet, eller som man tycker att man saknar trots att man är ganska tillfreds med det man har.
Det finns en sak, som jag saknar och som jag endast fick vara med om/känna en gång.
Jag saknar att ha ngn sådär speciell, ngn som tycker om en för att jag är jag, ngn som man kan sova man och vakna upp och känna sig sådär löjligt glad och trygg.. ngn som man kan få kalla sin egen och veta att personen kommer stanna även när allting är åt helvete...
Jag önskar att jag åtminstone kände ngn som det skulle kunna kännas så med men jag känner ingen..
Den enda, som någonsin verkligen sagt vad han tycker om mig och VARIT ÄRLIG OCH VÅGAT är bastian, och jag är evigt tacksam över det och kommer aldrig att glömma de 2 veckorna de var här på semester den sommaren, han är fin och han ger mig fortfarande tur på många prov. Jag kommer fortfarande ihåg hur rädd jag blev och hur mkt magen krängde till, rädd för att erkänna och rädd för att känna för mycket, rädd för att vara öppen och ärlig med en person som kännt under så kort tid.
Det finns så mycket jag önskar när det gäller honom men det går inte. Men jag glömmer aldrig sommaren 2006. ( av fler anledningar än den dagen, säger bara KONFAN! )

Att dessutom känna sig lite lost just nu känns inge bra, för att idag har jag hittat bilder som jag tog från ett gammalt fotoalbum och dessutom pratade jag och Alex om det i torsdags, jag saknar Hasse. Jag har ärvt saker från honom också men jag vet inte vad, jag vet inte vilka delar av mig som är hans och det stör mig.
Det kanske är därför min mamma inte tycker om mig, för att hon ser sidor av honom i mig som gör att hon blir arg, rädd och ledsen.. men det är bara en teori jag har. Ibland blir jag inte riktigt klok på mig själv och jag är lite mer trasig än de flesta andra men det är sånt man får leva med.

Natten lär bli en tänkarnatt som vanligt och har du orkar läsa det här så congrats!
Tänkte dessutom meddela att det finns planer för midsommar 2010 ;D haah jaa jag är planerare nr 1 Carro som vanligt XD  Nee men ärligt talat så hade Tylösand i en stuga med GG ( Gemlagänget ;D )  varit grymt underbart och roligt! Särskilt med tanke på att det kan bli våran sista sommar tillsammans allihopa! Tänk på mkt skratt och flams det hade blivit och JOHANNA; gitarren på standen <3

Nu ska jag sluta babbla, har du orkat läsa, kommentera gärna.
Love always <3

Kommentarer
Postat av: johanna

2010-01-18 @ 18:41:16
Postat av: Carro

haha du är sjuk sara :) men det är alltid bra att du planerar!

<3

2010-01-18 @ 18:41:52
URL: http://carolineglaans.blogg.se/
Postat av: johanna

det hade faktiskt varit grymt mysigt :) alla vi som brukade vara, precis som förrut! (: <3

2010-01-18 @ 18:42:29
Postat av: Sara

Exakt, precis som förut Johanna! Kan vara sista sommaren, lika bra att göra det bästa av det :) <3

och Carro, vem skulle annars göra det ? ;D <3

2010-01-18 @ 19:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0