Du finns i mitt hjärta du finns i min själv, du finns överallt inom mig

Jag somnade innan 10 igår, vad händer? Komiskt att saker kan vända! 
Idag har jag jobbat 07:45-16:30. På eftermiddagen stängde min kropp totalt av och att ta sig hem från jobbet med bussen var en riktig pärs, jag hade så otroligt ont i hela kroppen och huvudet. Inte ok! 
Efter 2 alvedon och en lång varm dusch så mår jag en aning bättre men känner mig fortfarande inte bra. Sänkt en kopp te och lite kvällsmat. Alltid ngt!  Synd dock att jag blev så dålig plötsligt då jag skulle träffat Simon idag, sett framemot det hela dagen och så bara sket det sig :/  får bli en annan dag! 
Hoppas jag inte blir sjuk dock, jobbar hela helgen så kan inte bli sjuk. 
 
Pratade med mamma innan, hon och måmå var i Kalmar idag med moster. Moster stannade dock var för att gå på Gyllene Tider med Ludde. Roligt att mamma och måmå åkte tåg för första gången på flera flera år och måmå var hypernervös inför ev byten, vilka spår de skulle åka från och så vidare. Min måmå är söt! :) 
 
Ikväll ska jag inte röra ett finger utan bara ta det lugnt med te och förhoppningsvis somnar jag inom en snar framtid. Imorgon är jag ledig och då ska jag ta det väldigt lugnt och endast laga matlådor till helgen och kurera mig med en masa te och c-vitamin. Juice och nektariner får det bli! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0