Ett påshuvud, en fegis och en dumsnäll

Utbildningen nu i eftermiddags gick bra, träffade på en tjej från samma jobb och Moca som var på samma utbildningen. Trevligt med sällskap! Utbildaren var en riktigt huskvarnabo.. jisses! 
Det cirkulerar app på fb för fullt just nu om vem man borde flytta ihop med, enligt Roberts fb så borde jag flytta ihop med honom och enligt min egen borde jag flytta ihop med Rasmus. Denna ständiga tvetydighet visar sig igen mellan oss, t.om på fb! Det är ju en tillfällighet och kanske egentligen bara slumpen men det är lite sjukt ändå.. Detta ständiga hoppande mellan.  Att jag tydligen enligt fb ska flytta ihop med Rasmus chockar förmodligen ingen, det är precis som att hela världen står och skriker mig i ansiktet att allt jag ska göra här i livet ska jag göra med Rasmus. Lite sjukt egentligen!  Iocförsig inte så konstigt egentligen eftersom att Rasmus är en av de få människorna jag skulle kunna stå ut med och aldrig tröttna på men ändå :p   Jag behöver la inte gör allt med honom för det?  Världen ibland.. 
 
Eftersom det inte fanns köttfärssås på Konsum så blir det Korvstroganoff till middag, och det är inte fy skam det heller :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0