We are young

Dumma mig 2 var heeelt fantastisk! Så bra :) Jag, Emma och Disa hördes mest såklart. Vi satte oss sen i kvällssolen på piren och bara njöt och pratade! 
Idag vaknade jag tidigt för en dagstur till Tylösand med Johanna, Carro, Tove och Joakim. Trevligt värre! Har njutit varenda sekund hela dagen och kopplat bort allt som har med skola, jobb och vänner att göra och bara levt i nuet och slappnat av. :) När gjorde jag det på riktigt senast? Bra fråga.   Träffade på Carros bror och Ronny också, man kan träffa folk överallt.  Dock vill jag sparka mig själv lite, när ska man lära sig använda hjärnan istället för käften? Trött på mig själv blir jag ibland, 2 ggr på 3 år och man gör bort sig båda gångerna.  Jag tror jag ska bli nunna, på riktigt!  Herregud.. Varför ska man vara så jäkla akward i såna situationer? Hur svårt kan det vara? Skratta bort det eller säg något tillbaka för fan, inte dra in en massa annat skit och dissa när det inte finns anledning att dissa.. Sara Jonsson i ett nötskal!    Jag är bitter svar, ja, ganska mkt faktiskt. Att man aldrig kan vara lite smidig..  Vill sparka mig riktigt hårt i röven och ge mig 2 örfilar. 
 
Aja, vi låg i solen iaf ett par timmar och sen var vi på after beach och lyssnade på liveband, myyysigt :) Jag fick kårenfeeling och Grännafeeling, alltid lika trevligt. Nu blev jag ännu mer taggad på inspark!  
Vid 18 tog vi bilen hemåt och jag blev avsläppt i Jönköping. bra det!  Har skaffat after-sun och det bränner på min kropp just nu. Jag är inte vit utan röd.. men jag får skylla mig själv som "glömde" smörja in mig.  Smart!   Badat i havet också, 16 grader. Kallt men skönt :) 
 
Nu är jag trött efter all sol och en aning sur :p fast glad efter en fantastisk dag med fina vänner :) sååå värt! Tack Johanna :)    Nu ska jag dö i min soffa och sen kommer jag somna riktigt gott tror jag! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0