Du är den enda som har fått mig att känna mig svag

Jag hängde med Robert och Henke igår med en massa prat, lite alkohol, en hel del skratt och intressanta diskussioner. Trevligt värre :) vid 1 höll jag på att somna i Roberts soffa, jag somnar aldrig hos andra men där var det inte långt ifrån. Inte konstigt iochförsig med tanke på att jag varit uppe sen 6. Vid strax innan 4 gick jag hem och somnade väldigt gott. Sömn!  
Idag har jag hängt med Robert vid Vätterstranden och solat och sen joinade Mia och pratade om sitt jobb i England. :) Vi tog sen en glass på piren innan vi skildes åt. Mysig eftermiddag!  Snacka om att jag hänger mkt med Robert just nu, men jag älskar det :)! Hänga med sin bästa vän är alltid awesome och det går ingen nöd på mig alls.  Längtar efter att min andra bästa vän kommer hem dock, snart så. Snart! Då tänker jag äta ihjäl mig hela hösten av all god mat, skratta åt dåliga skämt tills jag får ont i magen och en massa annat. Så awesome! 
 
Nu är jag hemma och ler åt att jag fått ett namnsdagskort av måmå och måfa. Dem är söta! Årets fruntimmersvecka är här som vanligt. Nu ikväll ska jag bara ta det väääldigt lugnt i min soffa vilket jag sett framemot heeeela veckan. Ska käka chips och dipp och se massa film och läsa bok. Så skönt! Förhoppningsvis somnar jag hysat tidigt. Imorgon hänger jag med Robert och en vääldigt saknad Sabine :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0