De kallar oss för haterz

Igår hade jag sjukstuga för första gången på riktigt länge. Tvingades upp tidigt imorse och ta halstablett. Idag har jag kurerat mig med imbumetin, te och halstabletter och jag känner mig såå mkt piggare! Klart kroppen är sliten men annars känner jag mig som vanligt vilket är grymt skönt :) halsen krabbar lite men det gör inte så mkt, tar fortfarande imbumetin dock för att vara på säkra sidan tillsammans med en massa halstabletter och te.  Har gjort en massa matlådor idag så jag klarar mig hela helgen och början av nästa vecka, awesome! Sen drog jag ner och fikade hos Robert :) fin pratstund!  Han är alldeles för bra :)  
 
Nu har jag diskat mitt stora diskberg efter all matlagning och haft telefonsamtal med Simon. Han är bra och jag saknar honom!  Ev ses vi i helgen om jag beger mig till Växjö och träffar gamla vänner från 2007-2010. Mer eller mindre hela gänget + respektive, kan bli intressant. Kan också bli kaos.  Får se hur jag gör då jag inte har så många lediga dagar kvar, egentligen bara 4 st innan insparken och det vet vi hur det blir med vila och sömnen då. Men det är värt allt slit! :)  
Resten av kvällen blir väldigt lugn då jag jobbar helgen och ska försöka göra mig så pass frisk och pigg det bara går, är ganska trött då jag sovit dåligt inatt pga kroppen. Jag är dock taggad på att jobba helgen och se hur det är! Det blir toppen :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0