I dreamed a dream

Hade en sån där dröm inatt som man inte vill vakna ur.. kände att allt var möjligt att vissa saker tillslut var meningen och skulle hända. Varför känner jag så när jag drömmer och inte när jag är vaken? Bra fråga..  drömmar är fina och bra ibland men det gäller att komma ihåg att dem bara är just drömmar, att det aldrig blir verklighet och att det är lika bra att förstå det.

Minnena rusade imitt huvud igår också under redovisningen och större delen av dagen, mitt tur-svettband fick mig att minnas en massa minnen som rusade. En av anledingarna till att jag är mjölkgalen, att jag minns stenmuren, hästen, kasta pil, pilbågen, vad du sa, vad jag sa och sen hur allt kunde fara åt helvete och att man vågade ta steget och satsa. Gud vad jag saknar dem minnena ibland. En kväll under 2005 som gjort så himla mkt, 2 veckor allt som allt men den kvällen.. ibland önskar jag att jag var 14 igen och liten och lite småkorkad och att man var så naiv och trodde att allting skulle lösa sig bara man ville det! (:

frukost väntar nu och sen plugg om perspektiv, tvätt, dusch och sen spenderar jag kvällen hos min Sannis och lagar mat och myser. :)

PUSS
skrämmande att man fortfarande kan hela låten utantill.. och att det fortfarande är bland den bästa dialekten/språket som finns.   ( finner det roande att det finns folk på högskolan som kan prata det också som man känner som man kan be att prata det när man vill ;)   big like! )

Gebroeders Ko - Ik heb een boot by sebastien1987

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0