Debatt

Gårdagen bara flög iväg! Utflykt med mamma och sen bara mys i soffan, var så satans trött efter den otroligt långa natten.  Somnade tidigt och sov 10 timmar inatt..  mamma körde mig till skolan imorse och sen var det planering och sista touchen inför lektionen idag.  3 timmars lektion om debatt och argumentation är nu genomförd. Känns så himla gött! :) är förvånad över hur bra det gick, var en klass som är väldigt engagerade och effektiva och jag gillar sånt väldigt mkt. Snälla är dem som hjälper till också och som berömde min första power-point :)) åh blir glad!
Min handledare var nöjd också och sa att jag är avslappnad och har humor och är seriös samtidigt och så vidare.
Imorgon har jag samma lektion med en annan klass, dock på förmiddagen. Eftermiddagsmänniskan måste bli förmiddagsmänniska. :p heja hejja!

Så himla glad och stolt över mig själv som fixat min första lektion på gymnasielektion, är förvånad över att jag lyckas så bra som jag gör. Men är man planeringsmänniska nr 1 så går allt för eller senare antar jag!
ååh eufori :)  Kanske inte känner så mot slutet av veckan med alla lektioner men idag får och ska jag vara glad att det gick så pass smidigt. SWEET SUCCESS!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0