Raw comedy

Glömde nämna om glaset är halvtomt eller halvfullt igår ju..   det finns en teori som säger att tycker man att glaset är halvtomt så är man en pessimist och mer negativ på livet och är det halvfullt så är du mer positiv och optimistisk. Rätt rolig teori, när jag var mindre var glaset alltid halvtomt men nu är det halvfullt och har varit det ett tag nu. Klart det inte stämmer på alla men det är en liten rolig teori :)

Vid 16 bär det av till Jensens för 3-rätters middag och senare blir det vidare till Raw Comedy ute vid Elmia. Matkoma och sen skrattfest, jag gillar´t! :)

Varför ska människor vara så elaka? Jag får så ont i hjärtat av att vissa människor inte kan sluta behandla människor illa.. räcker det inte med att du behandlar vuxna människor och mig illa som har tagit det och vant mig för över 10 år sen? Måste du nu vara på dem som fortfarande är små och inte kan hantera sånt och definitivt inte vill höra det från dig?  Jag blir så arg.  hur kan man vilja göra ngn så illa som man har en sån kontakt med? oc h ändå har jag ingen personlig kontakt med den här människan du gör illa förtillfället men inom en snar framtid hoppas jag att jag kommer att ha det och framförallt att kunna ha det.
Du har varit död i min bok så himla länge men om allt det jag har hört idag är sant så har du ingen chans i helvetet att överhuvudtaget träffa mig igen.   förbannade mähä och människa,  jag blir så arg och så ledsen för den som det drabbar mest för det är inte rätt ngnstans.  Blir frustrerad på folk som inte tänker och bara slänger ur sig saker och handlar utan att tänka!


PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0