Sorry seems to be the hardest word

Sovmorgon till halv 9 på praktiken idag.. kom fram senare att det hade kunnat vara längre men man tar det man får :) min handledare och jag har dessutom kommit fram till att jag ska se till att jag gör 35 timmar i veckan, sköta det själv vilket känns skönt så man kan räkna på det själv och bedöma när det är dax att gå hem. Sweet :)
Träffat en trevlig klass idag som man faktiskt kunde prata med, trevligt! Får se vad jag ska planera för dem nästa vecka. Har dessutom gjort en matris, en utvärdering och börjat på dokumenten på uppgifterna de ska göra nästa vecka, effektiv dag! Gillar såna.  Imorgon ska jag ta mig an min första power-point. Ja min första! Rätt lustigt faktiskt att jag aldrig gjort ngn med tanke på att jag är uppe på högskolenivå.. men har alltid funnits ngn annan som gjort dem och har aldrig blivit tvingad att göra ngn till ett individuellt arbete. Gillar Over-Head (A) Men imorgon ska jag lära mig själv, ser ju inte så svårt ut liksom :)

Snart helg.. tiden bara flyger iväg. Insane.. Dagarna går så fort när man planerar/fixar uppgifter halva dagen och sitter med på lektioner andra halvan. Imorgon blir det att följa med på stödpedagogik och planera.
Nu blir det dock veckans avsnitt av Glee, uppehåll fram tills april sen.. hur illa!?

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0