samtal

När man har varit mobbad under en längre period så sitter det kvar hela livet, du lever med det i tankarna emellanåt när det gäller vissa saker. Men blir t.ex förvånad varje gång ngn visar intresse för dig, vill ha med dig i en gemenskap och vill umgås.  Jag är lite dålig ibland på att fråga om människor vill hitta på saker och ses pga det, för att jag är inte van vid att folk vill umgås med mig ( och ändå har jag inte varit mobbad på flera år ) och tar därför inte kontakten personligen.
Så när ngn då ringer och bara säger " Jag tänkte bara fråga hur du mår" som hände igår, det gjorde min kväll väldigt mkt och gjorde mig varm i hjärtat :) Då dör jag i magtrakten och blir en väldigt massa rörd, tacksam över att vissa är uppmärksamma och verkligen tar sig tid att bry sig! :)  Så om ngn känner ibland att jag inte tar kontakt, så är det för att jag inte är van och inte vill vara för klängig och på. Så nu vet alla det! Ärlighet varar längst.

Praktik idag igen, en snabbdag. Hade ett samtal med en elev som fick mig att inse att jag ofta blir så blyg och försiktig när jag är ensam i ett rum med en elev, att jag inte har pondus i den situationen. Helklass, inga problem att prata enskilt med elever men ensam i ett rum blir lite obekvämt av ngn anledning. Nästan så jag blir lite blyg och nästan ursäktar mig själv och vad jag gör i dem situationerna. Nyttigt med insikter!
Gjort min första PP idag, gick förvånansvärt bra och hoppas att det blir bra tills nästa vecka. Skickat in första planeringarna och uppgifterna som min handledare ska titta på, gick därför hem vid halv 3 ( min handledare gick halv 2 ) och med solen i ansiktet blev jag glad och stolt över mig själv över hur effektiv jag varit denna veckan :) hämtade ut ett paket på 3 nya böcker, skönlitterära. Kunde inte motstå att klicka hem dem förra helgen.. bara kliade i fingrarna. Vissa har skoberoende, jag är bokmissbrukare. helt klart.  Kan inte gå ut ur en bokhandel utan en påse i handen :p haha.     Satte mig i solen med boken som jag håller på med och sen kom Razzle förbi och tjötade en timme och skrattade runt. :) haha "   hääär ta mössan, ut och lek! "  Hilarious :)  Gillar det faktumer när folk frågar " Stör jag? " Det är ganska uppenbart att man gör det när man ser att ngn är upptagen med annat men det finns en skillnad med vem det är som stör och i vilket tillfälle, viktigt att komma ihåg :)  vissa människor stör aldrig!

Nu ska jag passa på att ta mig en dusch innan Johanna ska ringa. Sen ska jag bara njuta av att det är helg imorgon med min bok och min filt. Skönt att fått vädrat lite idag också.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0