Grabbar

De som känt mig en längre tid vet hur mkt jag älskar att umgås med bara grabbar, hur mkt lugnare och säkrare det gör mig och hur glad det gör mig :)
efter praktiken igår så hann jag vara hemma i typ 15 minuter innan telefonen ringde, åkte in till stan igen för samtal och en låååång fika med Robert :)  ovanliga samtalsämnen för oss kan jag ju säga.  Trevligt trevligt var det iaf. :) fredagsmyyyyys!  Åkte sen hem till Jocke och åt tacos med honom, Rasmus och Robert. Musik och en maaassa massa prat hanns med och en hel del skratt. Grabbar :D  Blev invigd i grabbgänget också iform av en Slitz-tidning. Dog av skratt flera ggr om xD herregud.    Fin kväll med Jönköping bästa grabbar utan tvekan. :) ibland har man tur som hittar så fina människor!

Väntar på min mamma förtillfället som ska vara hos mig över helgen tills måndagmorgon. Skönt med lite mamma mys och ev kanske jag får köra lite bil också :) hoppas hoppas!  Se vad vi hittar på, behöver åka upp till ikea och köpa fler ljus iaf och nya matlådor, dem slits ju efter ett tag.  Skulle tro att vi hinner med A6 ngn dag i helgen också, är ju aldrig där annars. :)  men ikväll får mamma vara själv, kortspel och melodifestival väntar med Rasmus och Robert som vanligt. Bra att Rasmus bor så nära så det bara blir att springa över!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0