parantes

Att gå från en ganska stor bottenkväll till en kväll som var så himla awesome med en massa skratt, en massa prat, en massa flummande, en vattenflaska, pinsamma berättelser, lite finska, lite norska och en massa låtar är bara heelt sjukt!  Det var evigheter sen jag var så flummig, minns knappt när och det var evigheter sen jag VÅGADE vara så pass flummig och skita i hur jag framstog utan bara gick på infall och hade kul! AWESOME :D
Det var precis vad jag behövde igår efter slutet på veckan och helgen. Snacka om sidospår precis ALLTING tog och de 3 timmarna förändrade verkligen allting och jag somnade så himla bra och så himla tryggt.
Tack världens bästa för det, du räddade allt och lite till och det var världens bästa infall :)  PUSS <3

Idag är jag extremt trött.. somnade inte förrän 5 imorse. Ska bara plugga och laga köttgryta. Städningen tar jag hand om imorgon tror jag. Får fin besök om ca en timme också av två av världens finaste killar, Simon och Martin. Kan bli en bra dag det här också tror jag. :) Senare ikväll har jag telefondejt med min saknade Barso också, kan inte bli annat än bra för vi har en del att prata om tror jag!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0