Broken heels

Haft en eftermiddag/kväll då jag inte orkat med jkpg för 5 öre, ville egentligen ta mig så långt bort från jkpg det bara gick. Hade ingen särskild anledning till det egentligen men jag verkligen bara kände att jag behöver miljöombyte och från all negativ energi som finns i huset just nu som mer eller mindre bidrar till.
Vet inte riktigt varför jag blir så negativ, det är en massa faktorer som bidrar med skolans dåliga organisation, uppgifter som jag inte förstår vad de ska ge mig, personer som går mig på nerverna här hemma pågrund av diverse saker och sedan att det är cpkallt i lägenheten och utomhus gör inte saken bättre.
Ser verkligen fram emot att få träffa min mormor och morfar om ca 2.5 vecka vilket kommer göra att mitt humör höjs betydligt och att jag får släppa av och bli mig själv för en stund.

Ikväll mår jag dock bättre, fick träffa Virre nu ikväll med sin sjuka humor och få miljöombyte och lämna all negativ energi hemma. Att dessutom få se hockey gör ALLTING bättre! Gött med en vinst i bageget också på bortaplan :) Thörnberg och Larsson, my guys <3  Dock var ju domaren djurgårdsupporter idag men så är det ibland, dock väldigt mkt som var komiskt i matchen idag där domare blev omkullkörda, komiska mål och så vidare :) Roligt när sånt händer!

Note to my rommies ; När jag är sur/ledsen/irriterad och tar ut det på er genom att sprida negativ energi eller säger saker lite väl hårt, säg till mig att gå in i mitt rum ensam och låsa dörren och kolla en film en timme eller två och bara låt mig sura. Så blir jag glad igen! Remember that!

Har tänkt att anta utmaningen som cirkulerar på vissa bloggar så folk får lite insyn i hur mitt huvud och mitt sociala liv fungerar så att folk inte alltid behöver läsa vad jag gör i skolan och på kvällarna utan vad jag tycker och tänker och lite så :p
Håll utkik lite efter 12 så kommer den första utmaningen upp och sen kommer det en ny varje dag! Dock kan det vara så att jag missar ngn dag kring jul och nyår men isåfall kommer det 2-3 utmaningar på samma dag. :) Om det inte är en bra ide så kommentera gärna.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Sanne

Tänk på barnen i Afrika Sara, vardagslyxproblem som ibland är viktiga!

ÅH cocos:)

kram

2010-11-30 @ 23:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0