Ljuset i mörket

Är tillbaka i jkpg och har varit här sen i måndagskväll. Kändes jätteskönt att komma hem! jaa ni läste rätt, jkpg är mitt hem numera.
Föreläsning idag + jobb med studiegruppen. Innan idag låg vi efter som fan men nu är vi ikapp igen, allt inom loppet av 2 timmar i min lägenhet. Tänk vad allt går fort när man inte pratat om en massa annat ;)
Sanne föreslog även en impuls bio idag, ngt som både hon och jag behövde för att rensa tankarna och sluta tänka negativt utan få en feel good känsla av att vara tillsammans (:
har kommit underfund med att man borde 1 gång varje veckan göra ngt utanför huset med sina rumskompisar bara för att komma ur huset och ha en "normal" träff ;)
Med tanke på att Sanne hade skrattanfall som gjorde oss nära att ringa psyket idag och att Alice gjorde indiandans vid kylskåpet gör väl oss inte direkt normala :p  Men de är mina ljus i mörkret just nu och de är de som gör mig glad varenda dag! Hade aldrig klarat jkpg utan dem :) guldvärda! ♥

Imorgon är jag föreläsningsfri eftersom att föreläsningen inte är obligatorisk och inte ger mig ngt, istället ska jag plugga på egen hand och förmodligen städa lägenheten eftersom det är min städvecka.
På fredag kommer ev min moster och ev mormor också och hälsar på och muntrar upp mig en smula :) kanoners!
Nu blir det mer musik tills Sanne går och lägger sig och sen plugg en stund + film ofc ;)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0