TorE

Idag har jag varit superglad heeeeeela dagen :DDD Har kommit underfund med att Jkpg var helt rätt ställe för mig att flytta till, jag är som en helt annan människa när jag är här! Alla människor sprider så mkt positiv energi omkring sig och är så seriösa samtidigt som de inte är rädda för att locka till skratt. Skrattar varje dag här uppe :)) Dagen började med teatertimma på 1.5 timme, eller det är ju inte teater egentligen utan mer praktiska övningar vad gäller kroppsspråk, fördommar med m.m men det är väldigt roligt :) Idag blev det att leda människor med hjälp av röst och sina händer. Härligt sätt att komma närmare varandra i klassen.

Jag och min studiegrupp spenderade sen 1 timme till att snacka strunt och planera upp fältuppgiften vi ska börja på nästa vecka och sen kom 4 killar från klassen förbi och snackade och frågade om vi skulle med på lunch så jag och 7 st från klassen käkade thaibuffé till lunch idag och skrattade hela lunchen. Sånt man mår bra av :) Vi snackade mat och skrattade åt banan med jordnötssmör, nutella och ostbågar att jag tydligen säger Tore iställer för Tor och att jag råkade säga den intelligenta kommentaren " Men, Markus är ju mer kompakt medans Tobbe är mer utdragen " :p bör även nämnas att vi pratade om hur mkt vi vägde eftersom vu tydligen var tvungna att äta våran vikt i mat ;d
Stämningen var som sagt hööög och jag lär få höra Tore fler ggr.
Tycker om min klass, man kan känna sig bekväm i den !

Lagat varma mackor till middag, kollat igenom kommande föreläsningar och är även ledig imorgon! Får se om jag läser ett kapitel i min psykologibok ikväll eller om jag sparar det tills imorgon då jag ändå ska läsa ett par kapitel.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0