sommaren

Idag är en sådan dag då jag längtar fruktansvärt mycket efter sommaren, att få grilla och ligga i gräset och bara vara. Att sitta uppe halva nätterna utomhus med folk man tycker om och prata, skratta och kramas lite granna och bara mysa :)  Saknar de långa promenaderna med snack lyktstolpar, mjölk, tåg och samhällsvetenskapliga diskussioner. 
Sommaren kan gärna komma lite snabbare! Trots att jag förmodligen kommer att jobba större delen av sommaren så vill jag ändå ha sommar, ledighet och att få känna att man har all tid i världen att ta tag i saker, dagar att ha picknick,dagar att åka till Halmstad med GG och dagar att få sjunga med en gitarr nere vid vattnet eller när man grillar.. <3


Jag är lite trött på att vara folks mamma idag.. att alla kommer hela tiden och är förvirrade och inte har koll på någonting vad gäller deras grejer, deras läxor, deras prov etc.. men det är väl sånt som jag alltid kommer att få leva med.

Middagen hos mormor igår var mysig, Timpan är verkligen min favvosläkting efter mormor och morfar vill säga. Han är så himla snäll och go. :)
Min dator hemma funkar för tillfället inte.. har jag tur så kommer den att funka till helgen, men inget är säkert. Därför kommer bloggning och facebook att äga rum i skolan vilket suger lite grann.. men men.
Veckan blir förmodligen lugnt med plugg, träning och sen får jag se vad helgen bjuder på. :) Förslag välkomnas gärna till min mobil, det enda stället man får tag på mig just nu!!

PUSS


Kommentarer
Postat av: Simone

kramen

2010-03-16 @ 01:37:39
URL: http://fightwar.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0