Jukebox hero

Filmmyset med Robert i måndags var awesome :) Dock kunde jag inte sova sen, 5 timmars sömn innan en heldag i skolan igår är verkligen inte optimalt, måste lära mig att sova.  Heldag i skolan igår som sagt och sen gjorde jag egna köttbullar för första gången i mitt liv och för att vara ett första försök så blev det jättebra :) Sen kom Rasmus senare på kvällen på middag och vi såg fotbollen. Det gäller att ta tillvara på de tillfällena som finns fram till återinsparken nästa onsdag. Han och Pedsex har fullt upp nu inför sittningen på onsdag med spexträning och liknande så det blir inte så mkt ledig tid.  Vi såg även "Rock of Ages" senare på natten, bra film :) Vi är inne i ett musikalstim just nu vilket är awesome. :)  Vid 4 somnade jag äntligen som en sten och sov fram till 15.15 idag. Jag var så sjukt jäkla trött och behövde verkligen sova. 
 
Idag och fram tills nästa tisdag är jag föreläsningsfri vilket är fantastiskt skönt! Dock ska det pluggas till omtenta, seminarium och hemtenta så det blir en del att göra ändå, skönt att få vara hemma dock :) Inget kåren ikväll utan istället tar jag det lugnt och förbereder mig inför ett par dagar med mkt plugg. Dessutom sprarar jag mig till nästa veckas sittning/återinspark, det blir awesome :) så taggad!  
 
Kom att tänka på en mindre rolig sak i söndags henna hos Rasmus, en natt i Räppe för ett antal år sen. En natt med den dåvarande finaste personen i mitt liv då vi tog tillvara på varandra medans alla andra låg och sov, En natt som ligger mig varmt om hjärtat fortfarande samtidigt som det gör ont då personen i fråga varit världens största idiot. Men den natten, daaaamn vad jag var kär i dig. Och damn vilken bra natt det var. Tanken på det får mig att sakna personen en smula om jag ska vara ärlig.. 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0