pang på pensionatet

Jag vet att jag inte bloggar så mkt just nu och har egentligen inte gjort det sen jag åkte till Turkiet vilket är snart 4 veckor sen, men det händer så himla mkt just nu och mkt som ska göras att jag inte riktigt har varken tid, energi eller lust. Och nästa vecka lär bli värre då det är inspark hela veckan och ngr dagar veckan efter det, men efter insparken så kommer jag förmodligen att blogga oftare igen!

Insparken planeras för nästa vecka, jag har tvättat, städat, tränat och läst och sovit. Har träffat vänner typ hela veckan, igår träffade jag Rasmus för sista avsnittet på "The Glee project season 2" och sen åt vi fajitas och såg "21 Jump Street", trevligt trevligt! Idag har jag köpt ny platttång och städat, väntar snart besök av Rasmus för att se buskis, " Pang på pensionatet", jag och Rasmus umgås lite för sällan själva faktiskt, himla skönt när det händer!

Imorgon blir det fadder-kick-off och jag är satans taggad inför insparken och kick-offen imorgon med härliga människor och ÄNTLIGEN kåren :D Börjar dock bli satans nervös inför insparken på tisdag, prestationsångesten kickar in så det smäller om det.. nervös inför uppträdandet på tisdag också, rädd för att göra fel på dansen men det löser la sig, taggad till max iaf inför insparken, det kommer bli så fucking awesome :D

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0