Det blir en VILD inspark!

Detta blir förmodligen det sista inlägget på ett litet tag pga inspark, har gått runt HELA dagen och varit så nervös att jag trott att jag ska dö.. stressringt mamma och haft Sanne här ikväll som försökt lugna mig. Att träffa Sanne ikväll var magiskt, som jag saknat henne! Och som jag behövde spy ut mig vissa saker idag, om insparken, om midsommar, om alla resor jag gjort i sommar, ja egentligen allt vi missat sen i början av Juni :) världens finaste människa!

Sen ringde Carro, pratade om allt och inget och midsommar i en salig blandning och en hel del skola, resor och inspark. Gud vad bra hon är! :) saknat barso-sara hänget väldigt mkt ibland på hantverksvägen.

IMORGON, helt sjukt att skriva imorgon, så börjar världens bästa inspark!! Pedagogerna och Hälsoiterna drar igång med ett jäkla kalas, och indianerna är grymt taggade. :) som jag längtat! Dock är jag väldigt nervös att dansa inför 300 pers i Aulan imorgon, men det är inte ens en minut så det ska gå... faddergruppen peppar varandra så det löser sig. :) 1,5 veckas tid med skratt, äventyr, sång, glädje, nya vänner, gamla vänner, fest, utmaningar, massa promenerande och en sjujädrands vild tillställning!! gah, dör :D Har svårt att lugna ner mig idag, har svårt att tro att jag kommer att sova en blund inatt även om jag är småseg, har alldeles för mkt i tankarna och alldeles för mkt adrenalin i kroppen, sjukt vad pepp jag är!

Detta ska bli den bästa insparken ever, Pedagoger, hälsoiter ; NU KÖÖÖÖR VI INSPARK 2012!!!! :D

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0