Nånting händer, det är nått skumt på gång

Fadderkick-off igår, himla himla himla roligt! Alltid lika roligt att träffa pedagoger och folk man inte har sett på en hel sommar i princip, priceless. :) Att dessutom få träffa Simon inne på hälso och drulla in i en hatthylla ( helt och hållet Simons fel, ) gjorde min dag, helt klart! Insåg att jag saknat honom mer än vad jag trodde, älskar hans leende och konstanta kramar när han såg mig också, fina fina Bolle <3 
Kåren intogs sen i flera timmar med dans, nostalgimusik, nya bekantskaper och fina och roliga samtal. :)  Som jag saknat kåren, helt sjukt! Och det bästa är att insparken inte ens har börjat än, 1.5 vecka är framför oss och jag är djävulskt nervös inför dansen på tisdag, men det löser sig. Det kommer bli awesome! :) Så på tisdag börjar insparken för pedagogerna och hälsoiterna! 

Idag blir det inte många knop, jag mår jättebra idag men är extremt trött och vill passa på att ta det lugnt inför de stundande 1.5 veckorna med varva inspark och skola. Tvätta en smula kl 14 också, jippie!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0