racketcentrum

Hade en mysig eftermiddag med faddergruppen i måndags då skylten och flaggen är helt klar, vi har börjat snickra på en dans + att jag har skrivit en ramsa till låten "Dansa pausa". Jag tycker personligen inte att den är bra men tydligen gjorde resten av gruppen att den var bra så det är den som kommer gälla, jisses! :p men jag antar att jag måste bli bättre på att ta komplimanger..

Igår var jag, Hjalle, Robert, Rasmus och Jocke och spelade tennis och badminton i 2.5 timme på racketcentrum. Himla roligt och gud vad jag saknat att spela både tennis och badminton, det var alldeles för längesen vilket också märktes på badmintonen, missade vissa alldeles för uppenbara bollar, inte ok ;p men men, övning ger färdighet och det är ett tecken att det var alldeles för längesen. Får bli fler ggr! Slog Rasmus i tennis iaf, KATSCHING! :D
Idag är det svårt att veta vilken kroppsdel som har minst ont, den som har mest ont är helt klart ryggen, men det var det värt. Och jag har saknat att ha sån träningsvärk väldigt mkt kan jag ju säga. :) helt klart värt!

Idag blir det tvätt, skulle städat också egentligen men det klarar inte min rygg just nu känner jag så får bli en annan dag. Senare ikväll ska jag ev träffa Lejlis och dricka te och catch up om saker, bra!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0