Går det så går det.

Revy idag som sagt. HAWKAN ÄR OCH KOMMER ALLTID VARA KUNG! Revyn var den bästa på flera år och jag skrattade så jag grät ett antal ggr, vissa saker är så underbara! :D
Min mammas kusin Jessica är också himla fin, den enda i min släkt som jag bondar med förutom Ludde och Macke. Imorgon fyller hon 25 så det skiljer inte så mkt på oss ändå :) Vi har kul tillsammans!

Mat, revy, tårta och skratt är vad jag verkligen behöver!
Dock saknar jag mina vänner, en helg utan dem är jobbigare än vad man tror. Igår, på bussen påväg till mormor satt jag mest och log, fin fika med tjejerna och ett samtal med Simon. Såna enkla saker men ack så viktiga!

Kommer ev hem tidigare än planerat, alltså imorgon. Jessika fyller år så vi ska nog överraska henne i stan lite :) Sen skjutsar mormor och morfar hem mig isåfall, skulle vara skönt med tanke på packning och så. Dock måste jag verkligen plugga, religonsprov på onsdag och det känns tungt! Men vi får se hur det går. Sjukgymnast på tisdag så måste raka benen XD haha, eller hur Carro? ;D 

Alla hjärtans dag på söndag, ngn som vill göra ngt med mig? Promenad, film, snack?

Nu ska jag ringa Simon och Martin om en stund, det vill jag för de får mig alltid glad och vet ni? Jag saknar Simon och Simon saknar mig också! thihi ^^ Han skäms aldrig för att säga saker.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0