Prinsessa

Tror religonsprovet gick relativt bra idag.. annars har jag bara tagit det lugnt vilket varit skönt eftersom jag varit nedstämd idag. Haft en sån dag när man är ledsen fast man vet inte riktigt varför. Dessutom har jag haft ont mer eller mindre hela dagen idag vilket gör att jag blir besviken, arg och ledsen.

Har idag kollat på 2009s vackraste film, new moon, halvblodsprinsen och avatar, släng er i väggen! Den svenska filmen " Prinsessa " var årets definitivt vackraste och mest gripande film. En film som påverkade mig väldigt stark, att veta att man känner igen sig, trots att man har det mesta av det bakom sig. Men vissa av de sakerna som hon tänker kommer aldrig att försvinna från mig, det kommer stanna kvar tills dagen jag dör.
Många tårar fälldes och jag är fortfarande ledsen av den, för att det sliter upp så otroligt mkt, att jag klarade av det fick mig att inse att jag faktiskt är relativit stark och klarar av väldigt mkt. Men ibland, känner jag mig fortfarande precis lika svag, otillräcklig, fel och oälskad som hon gjorde.. Melissa Horn spelas sönder ikväll, för hon är det perfekta när man är ledsen.

Nu ska jag duscha och sen kolla på fler avsnitt av the legend of the seeker fram tills läggdax.

Vad jag önskar att du kunde bry dig om MIG någongång ibland, så att jag slipper bry mig om dig jämt.
Sluta vara så egoistisk!


Kommentarer
Postat av: Carro

<3

2010-02-11 @ 10:02:18
URL: http://carolineglaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0