Home is where your heart is

Mitt hjärta existerar på två ställen, i gemla och i jönköping. Det börjar bli allt svårare att få ihop allting, när man vill och kan åka hem, när man får komma hem.
Jag älskar gemla, jag älskar jönköping. Jag känner mig hemma på båda ställena och jag trivs där också. Men ibland så måste man börja släppa taget, något som jag gör hela tiden. Vissa människor släpper jag, andra försöker jag hålla fast i hårdare. Jag skulle förblöda om jag inte håll fast. Jag är glad för att jag har två hem, dock är det kämpigt att längta till det ena stället och när man sen kommer dit så längtar man nästan direkt till det andra. Det går runt så hela tiden.
jag har inte brytt mig på väldigt länge och jag gör det inte nu heller, men 21 april går runt i mitt huvud hela tiden.. undrar hur det skulle kännas om allting inte gick bra?

Ensam hemma i helgen, heeela helgen har jag varit själv. Grymt skönt med tanke på att jag börjar bli sjuk. Försöker sova mkt eftersom kroppen är typ död,
blev dock av med min lägenhet igår också, wiho!!! :D Lever på lite moln, nu kan jag se framemot min flytt och en ev hemtripp i början av juni då jag får träffa kusiner, vänner och få bli lite glad innan sommaren drar igång på allvar!
Nu sjunger jag för fulla muggar eftersom jag är ensam, dock är gehöret åt helvete, har en klump i halsen och en täppt näsa så det låter förjävligt. Men jag gör det jag älskar och det är huvudsaken :D
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0