UNO

Praktiken flöt på, musiken var ganska awesome. Fick även se 10 min av de kungliga bröllopet i england på engelskan, ska se sammandraget imorgon. CAN'T WAIT! Som den historianörden jag är så har jag tjafsat om bröllopet halva dagen xD  Ska hålla lektion på praktiken på måndag om oregelbunda verg och proggressiv form, awesome! Ser mkt framemot det :)
Trodde att jag skulle få vara hemma ikväll och bara sova men icke, Robert ville ha sällskap så jag, rasmus, isabelle och lisa gjorde honom sällskap och spelade Geni och massa musikquiz, det skulle vara en spelkväll men ingen pallade :p spelade Uno dock en bra stund med Isabelle, Robert och Lisa, älskar Uno!!!
Seriöst snack blev det när Lisa gått hem, om allt och ingenting egentligen. Isabelle och jag hade ett väldigt förtroligt samtal och jag fick lära känna Isabelle lite bättre samtidigt som hon fick se en annan sida av mig. Kändes väldigt bra :) Har insett att jag tycker om dem ännu mer!
Schello blev en kul grej ikväll också, vi är knas men jag gillar det :)
Imorgon firar vi valborg i vattenledningsparken med grill, dricka och chill. NICE! Ev blir det utgång för dem som vill om det blir kallt. We'll see!
Precis hemkommen från Dalvik och ska kolla klart på avsnittet av Grey's anatomy som jag började på innan idag och sen nana kudden vääääldigt gott.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0