grabbarna <3

Mamma har dampat ut totalt, efter ca en vacka i tystnad har mamma nu iaf börjat prata lite smått med mej, jag vill dock inte prata med henne och inte titta på henne så jag försöker fortfarande att hålla mej borta från mitt hem hela tiden vilket jag lyckats med varje dag denna veckan, hejja mej ! 
För att kortfattat summera mammas damp så är det för att jag inte lägger öppna pålägg i plastpåse i kylen, inte tar hand om min tvätt när den är torr och att vissa av mina grejer ligger där mamma inte vill ha dem. 
Hon vill då inte prata med mej, inte se mej hemma i huset och hon vill heller inte ha mej. .. 
MEN, jag har världens finaste grabbar, min Simon och min Martin så jag börjar ändå repa mej, men onsdagskväll var hemsk ! Låg och grät och skakade i 1 timme utan att knappt få luft, sen räddade Johanna, Joakim och Carro mej, vi umgicks sen med Totte och Tobbe också, tack gode gud för att vissa människor inte låter mej vara ensam ! 

Om någon missat det så tog Färjestad smguld i onsdags, grattis till dem.

Imorrn blir det förmodligen grillkväll med några av de bättre vännerna jag känner, Johanna, Joakim, Martin,Simon,Carro,Hannah,Magnus,Alexander och Dahlgren ! TREVLIGT VÄRRE ! :))
Ikväll ska jag ta det lugnt med Carro och Johanna, dem är väldans bra !

Idag var jag förövrigt på mitt favvoställe, satt där i ca 1,5 timme med musik och anteckningsblock och fick tänka och skriva av mej en massa, bearbetning kallas det.  Jag behövde det,
Om ni undrar varför jag är seg på bdb,msn och på bloggen så fungerar mitt internet inte hemma, så jag kan endast uppdatera i skolan och hemma hos Carro eller Johanna, så det kommer kanske svaras segt, men mobilen finns alltid med :)   Nehe, nu ska jag bege mej och vara social med Johanna och Carro, sen ska jag ringa Simon och Martin ikväll också och bestämma lite tills imorrn, dem grabbarna asså, de är syret jag behöver, hoppet och ljuset som gör allt så himla mkt bättre, jag är evigt tacksam för dem och jag tänker aldrig mista dem !  
Puss på att jag saknar min bästavän, <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0