'Cause I'm happy

Gårdagen blev dålig sen igår, jag mer eller mindre fräste ut Rasmus ur lägenheten på två sekunder och var helt gråtfärdig och allting kändes jobbigt. Att kroppen ställer in sig för att ha mens är fan inte ok.. 
Jag diskade och åt mat som inte smakade ngt och grät framför veckans Glee. Usch! 
 
Jag pluggade och drog sen ut Robert på en promenad vilket var mysigt. Trots att det blåste och regnade satan. Efter 7 km var vi hemma och jag frös satan. Duschen var underbar och kycklingen till middag god! Jag mådde betydligt mkt bättre sen och såg tv resten av kvällen. Jag har haft lite dåliga dagar i veckan och därför var det skönt att vakna idag och har haft en bra dag med Rasmus och Karolina i skolan med dramalektion som var kul med konstiga situationer på stol med allt från trädgård till toanödig till att man ramlade av stolen, ett "psykologssession" under dramalektionen ("Ni ska berätta om en konflikt för varandra som ni har haft i ert liv") lunch där jag lärde känna Karolina lite mer och sen grupparbete där jag och Karolina teamade och skrev ett dramamanus och pratade om andra saker. Vi är fruktansvärt lika visade det sig :)  
 
Nu ikväll leker jag med Rasmus :) Han har lagat potatismos och fisk, vi har ätit glass och tagit det lugnt och och skrattat åt konstiga låtar. Imorgon blir det en kväll på kåren efter förfest hemma hos mig! 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0