Är det kappsegling? nej det är lördag

Glee och Game of Thrones blev det istället i torsdagskväll. Säsong 4 av Game of Thrones börjar på måndag så därför kände jag att jag behövde friska upp minnet. Visade sig vara bra då jag inte minns någonting i princip :p dock fastnade jag rejält och såg 4 avsnitt direkt, heja. 
 
Igår städade jag och sen började jag i en ny bok "Davidsstjärnor" som jag köpte i torsdags. Satt i solen i 2 timmar och njöt av tystnaden :) Robert kom förbi och pratade. Han och jag spenderade sedan kvällen ihop. Jag lagade kräftsoppa till oss och vi såg Stjärnor hos Babben och sen Inför Eurovision. Mys :) Jag blev ensam strax innan 12 och kunde inte sova så kollade veckans serier, ett avsnitt av Gamle of Thrones och en lagom lam film. Somnade inte förrän halv 4.. grattis till mig. 
 
Inatt drömde jag mardrömmar om att be en viss person dra åt helvete.. jag har ätit frukost/lunch och ska nu fortsätta kolla Game of Thrones och läsa bok resten av dagen. Mysigt med egentid, jag har lärt mig att föra in det lite oftare i min vardag nu och tack och lov för det :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0