Mitt vackra växjö

Intensiva dagar i gemla! Tyskland k onsdags hela dagen med 50 kilo alkohol med mig hem, insparken och hösten är iaf räddad ;) igår var det katedrals student, att stå där uppe och bli nästan tårögd av all glädje uppe vid sin gamla gymnasietskola, att se Johannas lillasyster ta studenten och min älskade lillebror och krambjörn Emil var bara helt sjuuuukt! Att det redan är 2 år sen man själv tog studenten den 10 juni är insane :) trevlig studentmottagning i gemla sen med gamla vänner, det här med samhörigheten, ibland saknar jag den. Att det inte är samma sak längre, väldigt synd!
Fyllechaffis sen på kvällen var också en upplevelse, dog. Att sitta och prata med Jonny en stund gjorde mig glad som bara jag blir när jag pratar med Jonny, hans humor är ngt alldeles extra och han är en av de snällaste jag vet! Älskar att vi har samma humor och är lila dåliga förlorare i Mario cart också ;) haha.

Ida har jag fått 3 par skor av mamma bara sådär utan anledning, köpt ny bikini och nya badshorts också :) glassar på Simons altan i gemla nu, Gud vad jag saknat det! Att hänga i gemla, så enkelt, så tyst och så hemmavant. Åh fina gemla :)
Ska åka in till stan igen om en stund och spela minigolf med Johanna och Carro och sen mysa med dem resten av kvällen :) ÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT VARA HEMMA!!!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0