där jag hänger min hatt

Bra dag med mkt bilkörande! snabbis till jönköping där jag dumpade mat och alkohol och sen tillbaka till Växjö, körde dock fel så körde en timmes omväg till ljungby.. heja mig! :p sånt som händer.  Konstigt att åka till Jönköping så snabbt och sen åka tillbaka till Växjö igen, men jag åker tillbaka om typ 2-2,5 vecka ändå så det löser sig. Egentiden i min lägenhet sen kommer bli himmelsk!
fint sällskap med Sächie dock, mkt att ta igen och prata om mest allt och ingenting och alla konstiga människor det finns, blir väldigt glad när hon är den som känt mig allra längst som säger " du är fortfarande tjejen som jag känt i alla tider, samma tjej som när vi var små. Du är bara lugnare och mer självsäker och säker i dig själv som person" TACK! Det visar verkligen att de som känner mig ser inte förändringen som ngt negativt utan som en naturlig och personlig utveckling :)

Hängt med Johanna nu ett par timmar ikväll också, pratat midsommar, fixat spelningslista till bilen i veckan och pratat pratat pratat. :) gillar våra häng.  Hade varit så himla awesome om jag hade kunnat ha dem oftare när jag bor i Jönköping.

Nu blir det snart sänglänge, suttit i en bil alldeles för länge idag så min kropp strejkar totalt. Gött att mamma jobbar imorgon också så jag kan få lite sommarkursplugg undanröjt och sen är jag bjuden på middag hos moster imorgon, mysigt! :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0