ännu ett år

Somnade som en sten vid halv 11 imorgon, därför var jag utvilad när klockan ringde kvart i 7 imorse. Salstentan manglades sönder!! bokstavligt, ett vg har jag skrapat ihop om inte full pott, det är svårt att inte få vg när tentan är exakt likadan som vissa andra gjorde i marsmånad liksom, och då menar jag verkligen exakt!
Faddermöte idag också kl 13, skönt att ha vissa saker igenom pratade och grejer bestämda såsom nykterfadder-datum och så vidare. Känner mig riktigt taggad på inspark! :)

Har även hunnit skriva en hemtenta idag.. en hel hemtenta. Det har gått en gång innan denna våren och jag är lika förvånad denna gången, den som säger att det inte går skriva en hemtenta och bli godkänd har FEL! Att vara klar 3 dagar innan deadline är grymt skön känsla, längesen det hände faktiskt och det visar bara på att vill man så går det och tar man sig i kragen så blir man fan färdig fort och har fritid sen! :) stort +
Därmed är den sista uppgiften klar för sommaren och sista tentan skriven, ännu ett år på högskolan har försvunnit lika snabbt som när man knäpper med fingrarna, sinnessjukt! Vart tar all tid vägen!? till hösten har jag 2.5 år kvar, gått två år redan.. hur sjukt är inte det!!? Jag minns fortfarande helgen innan jag flyttade till Jönköping och det är redan snart 2 år sen, läskigt är var det är!

Så nu är jag sommarledig från högskolan och distanskurs väntar i sommar, blir kanon tror jag :) är så satans trött efter denna långa och omfattande dagen, har dessutom ont i mitt knä för första gången på länge. Tror det är för att min kropp behöver sova och att kroppen börjar stänga av nu och vill vara ledig. Ikväll firar jag sommaren med en kopp te, en film med Jockepockesmocke och Robert och imorgon firas det med sista kåren kvällen och fina vänner! SOMMAR :D

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0