Midsommar

Hej hopp!  Är fortfarande ganska död efter en fantastisk midsommar utanför Kalmar med finaste vännerna och deras vänner ; Carro,Johanna,Tove,Simon,Martin och Joakim :) 
Åkte hemifrån vid halv 10 och lagade lunch direkt när vi kom fram, gjorde midsommarkrans som blev ganska ful men jaa det var ett bra första försök iaf ;) haha.  Snapsade, spelade fotboll, kubb, alkohol, bastade, grillade, sköt luftgevär och en massa massa mer!  Tove insisterade på att ge mig x antal lap-dances också mitt i allt ihop xD Sen började dem sjunga + Carro.  Fint prat med Martin som gör att jag börjar gråta som vanligt.. han är en av de finaste vännerna jag har kvar och jag har saknat att umgås med honom så himla mkt, bara att gå runt och få krama på honom gjorde mig glad och älskar det faktumet att han förstår saker som ingen annan gör, ett ord räcker oftast för att han ska förstå vad jag menar, oslagbart :)   spelade brännboll också och sprang på riktigt för första gången på snart 2 år.. att mitt knä höll gjorde mig väldigt glad och jag bara log och kämpade som bara den! Vi blev utklassade dock av Simons släkt men det var sjukt kul att få spela brännboll igen för första gången sen gymnasiet och att få springa, känslan i att använda benen, underbar! :)))  
Senare på kvällen bastade dem andra och sedan jag också, uppnådde mitt mål för kvällen vilket jag är extremt stolt över!  Frågor och svar, ngt som jag borde ha gjort för flera år sen för det har gjort att jag äntligen ÄNTLIGEN förstår och jag kan äntligen släppa all den frustrationen och få en helt ny bild och en helt ny start. :) och det gör att jag är extremt extremt glad :D åh eufori!  Jag ser allting i ett nytt ljus och det behövde jag verkligen, allt är rätt i mina båda världar nu och ingenting kan vara bättre än det. 
 
Den finaste människan jag känner ringde mig sen också och gjorde att mitt hjärta fullkomligt bara smälte och hjärtat bara dog, ibland chockas jag av hur bra jag har i min värld och att folk tycker om mig och vågar säga det till mig flera ggr om och att de saknar/saknat mig, inte bara 1 gång under kvällen från samma människa, utan ett 5-tal ggr. :)  det fick mig att le! 
 
Efter det gick kvällen utför och jag fick hamna i säng, morgonen efter var inte alldeles för kul. Längesen jag hade en sån morgon men det var helt klart värt det! :)  Frukost/Lunch/Middag på donken i kalmar påvägen hem, 2 cheese och en mjölk ;)  Bilresan hem var ganska tyst, alla var ganska trötta. Hela kvällen igår var jag helt jäkla död och somnade gott och sov i 12.5 timme, skönt! 
Idag lär det inte bli många knop heller, har en välkommen träningsvärk vilket jag fullkomligt älskar.  Blir ett telefonsamtal senare, bra skit :) 
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0