Berit

Känner verkligen att stormen Berit börjar bli ett faktum.. det har blåst hela morgonen här uppe på Dalvik. Mer eller mindre kul.. varför kan inte Berit leverera lite snö som hon gör i fjällen? Nu till första advent och allt.. nåja.
Kollade klart på Pride and Prejudice igår, 4 timmar låg jag i min soffa med kuddar, filt och tända ljus. Mysfaktor på hög nivå och serien var faktiskt bra, och den är precis som jag kommer ihåg den + lite till så tror jag slipper läsa boken om jag inte hinner.. :p
Rasmus kom på besök precis när serien var slut, perfekt timing? och sen kom Robert också och då var det kort som gällde, ÄNTLIGEN vann jag en rund :)) det var verkligen på tiden!  Mös med pepparkakor, juleskum och öl/grogg/julmust/varm choklad.. Awesome :)

Ska snart bege mig ut i stormen en stund på julskyltning och försöka få tag på en tomtemössa och kanske lite annat småkraft inför tomtevakan på fredag på Kååååren :) finally!   Köpa biljetter imorgon i skolan, kommer bli awesome :)  skriva gruppreflektion i skolan imorgon också, otroligt segt. Men fick iaf tillbaka till min summary, bästa jag skrivit och bortsett från ett antal språkfel ( läs många ) så var hon nöjd och tyckte den var lovande! (y)

När jag kommit hem från julskyltningen ska jag ta mig en lång varm dusch och sen tända ljus i sann adventsära och bara mysa ner mig i soffan, det tycker jag att jag får faktiskt en sån här adventssöndag. :)

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0