Omtenta

Har haft och kommer ha en helt fantastisk dag.  Omtenta imorse som gick så satans bra att det inte går att beskriva, kändes som psykologitentan i lärande 1. underbart! :) det gjorde att mitt humör sköt i höjden och det var fantasiskt skönt att känna hur tyngden från mina axlar lättade eftersom att jag nu till 99.9 % är klar med lingvistik 2 och kan inkassera 7,5 hp till! Underbart (:
Drog sen hem och väckte Jönköpings finaste tjej, Sannis, för att prata och äta lunch :) som min personliga psykolog i Jönköping i väldigt mkt så är det extremt skönt att få åka hem till henne ibland och bara spy ut allt som man tänker på, allt som händer och saker med en själv som man måste ändra på eller som är bra med en själv. Att höra vad man ska ändra på och vad som gör mig till en bra människa är så otroligt skönt att få svart på vitt emellanåt och otroligt viktigt. Därför är det så otroligt skönt att få åka hem till Sanne och få höra de sakerna och få berätta hur det är och känns :)

Har nu duschat och myser i min morgonrock. Ska sätta fast två märken på min ovve nu och sen fixa iordning mig. Ikväll blir det förfest hos Rasmus och sen blir det kåååååren med all-in :) dax för det nu!
imorgon kör vi kursstart vid 9.00 och sen skriva ut massa papper efter föreläsningen. awesome.

PUSS

finaste Sannis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0